Kalustotyypit

Raskone huoltaa seuraavat kalustotyypit

 

Kuorma-autot

Monimerkkihuoltomme palvelee kaiken merkkisiä kuorma-autoja maahantuojan ja tehtaan ohjeiden mukaisesti tai asiakkaan toiveiden mukaan.

Meiltä löytyy osaaminen päällirakenteiden ja perävaunujen elinkaaren ylläpitoon – kaikki palvelut samassa paikassa!

Olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaan autokalustolle kokonaisvaltaisia huoltoratkaisuja. Räätälöimme asiakkaille merkistä ja mallista riippumatta sellaiset huoltopaketit, jotka perustuvat yrityksen oman tuotannon tarpeeseen.


 

Linja-autot

Teemme linja-autoihin huollot, korjaukset, katsastukset, kylmäkonehuollot ja ilmastointihuollot. Palveluihimme kuuluvat mm. linja-autojen päästömittaukset, jarrusovitukset ja katsastukset – kysy tarkemmin paikalliselta korjaamoltasi.


Pakettiautot

Monimerkkihuoltomme tekee kaikkien merkkien ja mallien määräaikais- ja vuosihuoltoja sekä erilaisia korjauksia.

Noudatamme tehtaan ja maahantuojan ohjeita. Teemme myös yhteistyötä merkittävimpien leasing-yhtiöiden kanssa. Meiltä löytyy ajanmukaiset testerit kaikkien merkkien vikadiagnostiikkaan!

 

Perävaunut

Toimimme monien alan merkittävimpien yritysten kumppanina tarjoten maan kattavinta palvelua kunnossapidossa.

Kun tuot meille perävaunusi huoltoon niin huolehdimme luonnollisesti myös vetoautosi korjaus- ja huoltotarpeesta. Olemme nopeita, toimimme heti. Teemme vuosimallista riippumatta kaikille merkeille:

 

Päällirakenteet

Teemme päällirakennehuollot, -korjaukset ja -asennustyöt. Hoidamme myös kaikki asiaankuuluvat hydrauliikkatyöt vahvalla ammattitaidolla. 

Huollamme ja korjaamme kuorma-autojen sekä muun raskaan kaluston päällirakenteet vahvalla kokemuksella.

Meiltä hoituu niin lavat, kuormakorit sekä nostimet, siirtolavavarusteet ja muut laitteet. Erityisvahvuutenamme on laaja kokemus päällirakenteiden hydrauliikkatöistä.

Teemme lisäksi kuorma-auton nosturin korjaukset ja huollot sekä määräaikaistarkastukset.

 

Henkilöautot

Huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä henkilöautoja maahantuojan ja tehtaan ohjeiden mukaisesti tai asiakkaan haluamalla tavalla. Olemme erikoistuneet tarjoamaan yrityksen autokalustolle kokonaisvaltaisia huoltoratkaisuja.

Räätälöimme asiakkaillemme merkistä ja mallista riippumatta sellaiset huoltopaketit, jotka perustuvat yrityksen oman tuotannon tarpeeseen.

Meiltä löytyy ajanmukaiset testerit kaikkien merkkien vikadiagnostiikkaan!

Huollamme kaikkia merkkejä vuosimallista riippumatta.