Päällirakenteiden Huolto

Kaikki merkit – kaikki palvelut

Teemme päällirakennehuollot, -korjaukset ja -asennustyöt. Hoidamme myös kaikki asiaankuuluvat hydrauliikkatyöt vahvalla ammattitaidolla. 

Huollamme ja korjaamme kuorma-autojen sekä muun raskaan kaluston päällirakenteet vahvalla kokemuksella.

Meiltä hoituu niin lavat, kuormakorit sekä nostimet, siirtolavavarusteet ja muut laitteet. Erityisvahvuutenamme on laaja kokemus päällirakenteiden hydrauliikkatöistä.

Teemme lisäksi kuorma-auton nosturin korjaukset ja huollot sekä määräaikaistarkastukset.

Katsastus

Tutkimme laitteistosi ja kerromme menevätkö ne läpi katsastuksesta. Jos löydämme vikoja, saat tarvittavista korjauksista kustannusarvion. Voit valita, keskeytämmekö työt vai korjaammeko havaitut viat.

Tämän jälkeen hoidamme katsastuksen puolestasi lähimmässä katsastuksen toimipisteessä.

Vauriokorjaus

Nopein ja kätevin tapa varata huolto on lomakkeemme kautta. Akuuteissa tai erittäin kiireellisissä huoltovarauksissa suosittelemme soittamaan suoraan lähimpään korjaamoon aukioloaikana tai 24/7 päivystykseemme aukioloajan ulkopuolella.

Huoltosopimukset

Huoltosopimuksella ajoneuvon hallinta on entistä huolettomampaa, huolehdimme ajoneuvojesi huolloista, katsastuksista sekä tarkistuksista oli kyseessä merkki kuin merkki tai oli ajoneuvosi minkä ikäinen tahansa. Kutsumme ajoneuvosi sovittuun huoltoon.

Korjaamot

Käytössäsi 19 korjaamon kattava verkostomme

Huollamme ja korjaamme niin kuorma-, henkilö-, paketti-, kuin linja-autot sekä myös trailerit, työkoneet ja päällirakenteet

Varaosat

Tarjoamme kattavan valikoiman varaosia useimpiin ajoneuvoihin, kilpailukykyisin hinnoin. Haluatko noutaa vai toimitammeko sinulle?