Raskone Huoltosopimus

Raskaansarjan huoltoa läpi yön – tuo päivän päätteeksi, hae aamulla

Edullinen & huoleton – Kalustosi tarpeisiin räätälöitynä

Huoltosopimuksella ajoneuvon hallinta on entistä huolettomampaa, huolehdimme ajoneuvojesi huolloista, katsastuksista sekä tarkistuksista oli kyseessä merkki kuin merkki tai oli ajoneuvosi minkä ikäinen tahansa. Kutsumme ajoneuvosi sovittuun huoltoon.

Miksi valita Raskone Huoltosopimus?

  1. Huoltosopimus voi kattaa auton, perävaunun tai koko yhdistelmän päällilaitteineen (esim. takalaitanostimet, lämmönsäätölaitteet). Huoltosopimus rakennetaan aidosti vastaamaan tarpeitasi.
  2. Huolehdimme puolestasi huoltosopimuskaluston huoltoon kutsumisen – sinulle helppoa ja huoletonta!
  3. Saat huoltosopimuskaluston kaikki lisätyöt, korjaukset ja varaosat huoltosopimushintaan – edut voimassa kaikilla Raskoneen korjaamoilla.
  4. Huoltokulut tiedossa ennakkoon ja tasattu koko sopimuskaudelle.
  5. Kahden vuoden sopimusaika, ei pitkää sitoutumista.

Kaiken kaikkiaan Raskoneen Huoltosopimus on kattava ratkaisu ennakoittaviin, koko kaluston huolto- ja tarkastustoimenpiteisiin, erinomaisilla sopimuseduilla. Raskone Huoltosopimuksella saat parhaan hyödyn kattavista palveluistamme sopimushintaan! 

Huoltosopimuksen teko on helppoa – neuvottele asiantuntijoidemme kanssa paras, juuri sinulle sopiva palvelumalli ja huolehdimme loput puolestasi

 

Miika Valli
myyntijohtaja
010 2320 298

Asiakkaamme suosittelee

Kuljetus C. Söderholm Oy on tehnyt Raskoneen kanssa yhteistyötä jo vuosia huoltosopimusasiakkaana. Yrityksellä on kaksi MAN-merkkistä kuorma-autoa, joilla ajetaan Keskon ajoja. Raskone huoltaa yrityksen autot, kylmäkoneet ja takalaitanostimet – kaikki sisältyvät asiakkaalle räätälöityyn Huoltosopimukseen. Huoltosopimus pitää sisällään kattavammat huollot kuin valmistaja suosittelee, koska huoltosopimussisältö on aidosti rakennettu asiakkaan tarpeisiin.

Huoltokulut hyvin tiedossa ennakkoon

– Se, että meillä on tiedossa etukäteen kiinteät kulut huollon osalta, helpottaa yrityksen arkea. Tänä päivänä ennakointi on tärkeää ja kiinteät kulut ovat olleet meille yksi Raskoneen Huoltosopimuksen parhaista eduista. Lisäksi saamme lisätyöt ja varaosat alennetuin hinnoin, kertoo yrityksen ajojärjestelijä Harri Björn.

– Autot pitää huoltaa pari kertaa vuodessa, joten on kätevää, kun korjaamolla on kaikki tieto mitä autolle on aiemmin tehty. Tutun henkilökunnan kanssa Vantaan Airport korjaamolla on helppo ja mukava asioida.

Yölinja-palvelu erinomaista

– Meille on tärkeää, että voimme tuoda auton korjaamolle työpäivän jälkeen ja voimme hakea sen aamukolmelta huollettuna suoraan töihin. Teillä kun korjaamo on yölläkin auki. Jos huolto tehtäisiin päiväsaikaan niin emme voisi ajaa keikkoja.

Asiat ovat aina hoituneet hyvin

– Kaikki on toiminut hyvin. Suosittelen Raskonetta ja Huoltosopimusta muillekin. Raskoneella osataan hommat hoitaa.