Kuorma-autojen Huolto

Kaikki merkit – kaikki palvelut

Monimerkkihuoltomme palvelee kaiken merkkisiä kuorma-autoja maahantuojan ja tehtaan ohjeiden mukaisesti tai asiakkaan toiveiden mukaan.

Meiltä löytyy osaaminen päällirakenteiden ja perävaunujen elinkaaren ylläpitoon – kaikki palvelut samassa paikassa!

Olemme erikoistuneet tarjoamaan asiakkaan autokalustolle kokonaisvaltaisia huoltoratkaisuja. Räätälöimme asiakkaille merkistä ja mallista riippumatta sellaiset huoltopaketit, jotka perustuvat yrityksen oman tuotannon tarpeeseen.

Katsastus

Tutkimme autosi ja kerromme meneekö auto läpi katsastuksesta. Jos löydämme vikoja, saat tarvittavista korjauksista kustannusarvion.

Tämän jälkeen hoidamme katsastuksen puolestasi lähimmässä katsastuksen toimipisteessä.

Vauriokorjaus

Nopein ja kätevin tapa varata huolto on lomakkeemme kautta. Akuuteissa tai erittäin kiireellisissä huoltovarauksissa suosittelemme soittamaan suoraan lähimpään korjaamoon aukioloaikana tai 24/7 päivystykseemme aukioloajan ulkopuolella.

Huoltosopimukset

Huoltosopimuksella ajoneuvon hallinta on entistä huolettomampaa, huolehdimme ajoneuvojesi huolloista, katsastuksista sekä tarkistuksista oli kyseessä merkki kuin merkki tai oli ajoneuvosi minkä ikäinen tahansa. Kutsumme ajoneuvosi sovittuun huoltoon.

Korjaamot

Käytössäsi 19 korjaamon kattava verkostomme

Huollamme ja korjaamme niin kuorma-, henkilö-, paketti-, kuin linja-autot sekä myös trailerit, työkoneet ja päällirakenteet

Varaosat

Tarjoamme kattavan valikoiman varaosia useimpiin ajoneuvoihin, kilpailukykyisin hinnoin. Haluatko noutaa vai toimitammeko sinulle?